Bryllupsgave – 5 samtaler + bogen:
”kærlighedens 5 sprog af Gary Chapmann"

“En god start på ægteskabet – gevinst til resten af livet”

Pris pr. samtale kr. 1.000,- (normalpris kr. 1.125,-)

+ gratis bog – spar kr. 838,-

Sælges som en samlet pakke med de 5 samtaler

(kr. 5.000,- i alt spar kr. 838,-)

5950_9

Når man har været gift et stykke tid, kunne de fleste godt have ønsket sig at der fulgte en manual til sin ægtefælle: hvorfor gør han sådan? Hvad tænker hun når hun siger sådan? Osv.

Dette gavekort giver dig og din ægtefælle en større forståelse af hvem du selv, og din partner er. Det gør det nemmere, både at forstå og acceptere, gode og mindre gode sider hos hinanden. Det giver også større tålmodighed, når du fx oplever en irriterende vane hos din ægtefælle – for enten har I fundet ud af hvorfor den anden gør det, eller også kan I nemt snakke om det, fordi I nu har en masse gode redskaber til at gøre det.

De 4 samtaler indeholder

1. samtale

Forståelse af hinandens baggrund

Når I har besluttet jer for at dele jeres liv med hinanden, er det utrolig vigtigt at vide hvad I hver især har med i bagagen. Denne forståelse for hinanden, skaber dybde til jeres forhold og er en helt fundamental viden om hvem I er som mennesker. Denne viden sætter jer i bedre stand til at sætte jer ind i hinandens synspunkter både når de gode beslutninger skal tages, og når I oplever konflikter. Alt for få mennesker sætter sig ordentligt ind i deres ægtefælles fortid, men det er ofte fortiden der er på spil, når der opstår konflikter mellem jer.

Forventninger til ægteskabet

Generelt kan man sige at, den enkeltes oplevelse af skuffelser og lykke her i livet, i høj grad hænger sammen med forholdet mellem, hvad man forventer og hvad man oplever… Så forventningerne spiller en meget stor rolle, i forhold til hvor godt jeres ægteskab bliver. Derfor er det rigtig vigtigt at snakke om hvad jeres forventninger er til: jer selv, hinanden, hvor mange børn skal I have osv.

2. samtale

3. samtale

Jeres kærligshedssprog

At lære hinandens (og jeres eget) kærlighedssprog at kende – og lære at tale det flydende, er det som holder kærligheden i live på den lange bane. Forelskelsen holder desværre ikke evigt, så her er det vigtigt at I lærer hvordan I får kærligheden til at slå dybe rødder, så jeres ægteskab kan holde resten af livet.

Sex

Her skal vi igen snakke forventninger. Alt for mange forventer at sex er lige som på film eller porno og at det bare kører af sig selv. Desværre er der også alt for mange, som så bliver skuffet, når de oplever at det er det ikke. Men sex, er meget bedre end det. Sex med den partner du skal være sammen med resten af livet, er den bedste sex der findes, og den bliver kun bedre med tiden.

4. samtale

5. samtale

Konflikthåndtering

Der er desværre ikke nogen ægtepar der kan undgå konflikter, men det gør heller ikke noget, for det er måden I håndtere konflikterne på, som afgører hvor godt I kommer ud på den anden side. Hvis I håndterer det på en god måde, kan konflikter faktisk gøre jeres ægteskab stærkere – og det er ikke engang løgn.