Om mig

Jeg hedder Anne Marie Holmberg Nielsen, er 31 år og gift med Martin. Sammen har vi to børn. Jeg er personligt kristen og tror på det kristne livs- og menneskesyn. Men det er naturligvis ikke en forudsætning at I deler samme værdigrundlag, for at komme og tale med mig.

Jeg er uddannet parterapeut og sexolog på Sexologiskolen i Aarhus.

Jeg har i mange år interesseret mig for relationen i parforholdet, og syntes det er noget af det vigtigste i vores samfund. For parforholdet danner rammen for familien og hjemmet, så derfor er det så utrolig vigtigt at passe på. At være parterapeut er for mig, ikke bare et arbejde, men en livsstil, jeg brænder så utrolig meget for det, så jeg kan slet ikke lade være.

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har derigennem en bred viden om mennesker og relationer.

portraet

CV

Uddannelser

  • Aug. 2016 – mar. 2018: Sexolog uddannelsen på Sexologiskolen i Aarhus v/Yasmin Fox.
  • Aug. 2014 – dec. 2015: Parterapeut uddannelsen på Sexologiskolen i Aarhus v/Yazmin Fox.
  • 2009 – 2012: Pædagoguddannelsen på Jydsk Pædagog Seminarium, Aarhus VIA University College. Med speciale i børn og unge området.

Erhvervserfaring

Igennem min uddannelse til parterapeut, arbejder vi ikke kun med teori, vi har rigtig meget praktisk træning og feedback, hvilket giver en god fornemmelse/erfaring med arbejdet. Det er noget af det jeg rigtig godt kan lide ved uddannelsen, at vi ikke kun lærer hvordan vi skal arbejde teoretisk, men at vi ser det også virker i praksis.

Jeg har gennem min uddannelse til pædagog fået erhverserfaring indenfor børn og unge området. Jeg har arbejdet i en børnehaveklasse, SFO, og i en stor kirke i Aarhus, hvor jeg var med til at stå for mange af aktiviteterne for børnene: babysalmesang, legestue, børnekirke og børnelejr. Ud over det har jeg også arbejdet som pædagogmedhjælper, lærevikar.

Kurser og efteruddannelse

  • 2010: Førstehjælps kursus.
  • 2008: Højskole, Indre Missions Bibelskole, Børkop.
  • 2007: Blomsterbinder – kursus

Fra august 2013 til juli 2014, gik jeg på barsel med vores datter.